Wij ondervinden geen last van COVID-19. Wij hanteren de normale levertijden en u kunt gewoon bij ons bestellen.

De Disney Cars

De Disney Cars

De Disney Cars

De Disney Cars zijn vooral populair geworden bij kinderen na het zien van de Disney Car films. De films zijn aantrekkelijk gemaakt met “levende auto’s”. De auto’s hebben mooie kleuren waardoor kinderen enthousiast ervan worden. Centraal in de film staat regelmatig een racewagen “De Bliksem McQueen”. Deze auto lijkt alleen maar te leven om te winnen tijdens wedstrijden en het krijgen van roem. Door de leuke kinderverhalen, die door de auto’s worden gespeeld, willen de kinderen deze graag hebben om mee te spelen.

Tijdens de films wordt er ook rekening gehouden met het milieu. De laatste film draaide om de elektrische auto. Deze moest zich zien te redden tussen de benzineauto’s die nog de overhand hebben.
De Disney Cars zijn modelauto’s of ook miniatuur auto’s van verkleinde wel of niet werkelijk bestaande auto’s. De Disney Cars zijn een verzamelobject geworden, zodra ze op de markt kwamen. De modellen zijn allemaal keurig afgewerkt en vooral voor kinderen en ook voor verzamelaars toegankelijk.

Het is begrijpelijk dat kinderen er graag mee spelen. Ze kunnen de verhalen uit de films naspelen. Er zijn veel verschillende soorten Disney Cars. Ook komen er steeds weer nieuwe bij. De verzameling zal daarom ook niet snel compleet zijn. Het is wel een aantrekkelijke verzameling, omdat de kleuren van Disney Cars zeer uitnodigend zijn.
Wanneer je met de verzameling begint van Disney Cars zul je er snel aan verslaafd raken. Dat heeft vooral te maken met de mooie kleuren die het goed doen wanneer je de verzameling in het zicht plaatst. De vele verschillende kleuren zijn zeer uitnodigend.

Bestellen van een Disney Car

Wanneer je een Disney Car wilt bestellen, kun je dat online doen. Op internet zijn er mogelijkheden om een bepaald model Disney Car te bestellen. Heb je een Disney Car voor 16.00 uur besteld, wordt het over algemeen de andere dag geleverd. Je kunt gemakkelijk en veilig afrekenen door gebruik te maken van: iDEAL, Giropay of Bancontact.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s?  Bekijk ze allemaal, klik hier!